Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-02-16


Just nu

Just nu

sover

mina tankar, slumrar

till nattens ögonlock

Jag känner mig liten

i mörkret

rädd för livet

Just nu

är livet så skört

och min röst räcker inte till

Jag famlar efter trygghet




Fri vers av Osram
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-16 17:50



Bookmark and Share


  Per Rydberg
jag tycker att du ger en bra beskrivning av ett alldeles för vanligt tillstånd!
Den visuella bilden av din dikt är superb!

Jag känner mig liten

i mörkret

rädd för livet

I den här centrala strofen fångar du det nuet cirklar kring! Snyggt!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram