Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför, frågar jag mig fortfarande efter två år.. varför är du borta?


Borta

Ljuset slocknat
måste tända ett nytt

Tom tysthet i hjärtat
vågar inte andas

Tårarna finns där
alldeles för nära

Orken förtvinar
när saknaden tär

Vill inte tänka på
alla dessa "aldrig"

Snart har det gått
hela två jävla år

Hur kan tiden ändå gå
när du inte finns längre

Vill krama om dig
skratta och bara va

Din dotter igen

 

 

Mamma




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 21:13



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Alla goda tankar från mig till dig!
2012-12-11

    ej medlem längre
smärtsamt!
2012-12-11

  Annika Persson
sorg när en mor en far går bort
ljuset som varit och kunde ha varit starkare
men vi har en lyskraft, minnena lyser
trots alla oförrätter mot oss
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket