Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och kommer aldrig mer tillbaka.


Han går igen

Han går igen
precis som förra gången.

Men denna gång
för alltid.

Det vet jag mycket
väl.

Han går igen
och mitt hjärta brister.

Han min vän
min bästa vän.

Både han och jag
vet att vi är lite mer.

Mer än vänner
vi är ETT.

Själsfränder
brukar man väl säga?

Han går igen
och mitt hjärta brister.




Fri vers av Manal
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-08-10 01:26



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
promenad kan rensa ut....han kommer tillbaka
2004-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal