Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Politik för vår överlevnad\" (Rev.)


DU SKÖNA NYA VÄRLD?


Klorna vässas
kontrollen ökar
talet om ökad demokrati
även så.

Trycket ökar
huvudvärken följer direkt där på.
Individens lyckliga frihet
vilar den långt där bortom åsen, månntro?

Glittrande reklam
vi får veta hur vi borde vara
vi får lära normen till att duga
eller icke duga.

Vem bestämmer?
Vem utvecklar vår utveckling; nå?
Vem vet vad som händer,
i vår nyutvecklande invecklade
Nya Sköna Värld?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-02-17 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors