Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK ATT JAG LEVER!


Tänk att jag lever!
Själva tanken känns så skön
Att kunna vakna till en ny dag.
En ny underbart spännande dag!

Åh, så skönt att leva
att bara finnas till!
Att få uppleva en ny dag
åh, så skönt!

Att kunna bortse från alla små bekymmer,
för särskilt stora är de faktiskt ej.
Åh, så skönt att få leva
att bara finnas till!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-17 14:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt, att få, ut gå,
och bara, gå och må!
Tänk, om det, alltid
kunde vara, så!!!
2008-01-22

    NoMi F
Vilken härlig livsbejakande dikt
Som inger hopp och ljus
En inspiration till glädje
Ja tänk vad det är härligt att leva
Fint
2006-02-17

  Last Word Spoken
Fin den här är Nils, sådan livsglädje...

minns en gång jag fick host medicin med
röd triangel på.. kände så jag med, hela dagen..
... så nästa gång jag hostar ber jag om effedrin,
men icke säger doktor Nicke...

men så glad att du finner kicken ändå..:)

(ah, jag skojar lite Nils.. trevlig helg,
puss o kram Lori)
2006-02-17

  rebecca d VIP
härligt livsbajakande, blir glad av att läsa den!! att bli påmind undret det är att bara finnas till...tack!
2006-02-17

  Nils Sondefors
Tack, även jag blir glad!

(Åh, så skönt att det är fredag!)
2006-02-17

  Jessica Ebbesson
Du gör mig glad med din livsbejakande dikt.
Visst är det skönt att leva!!
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors