Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskfaktor 32



Varje morgon
drar jag upp rullgardin
Och i det samma,
ner min ridå
så de inte ska se hur ont det gör
att släppa in ljuset
i detta svarta, svarta
Och varje kväll tvättar jag bort
skiten ur ansiktet
alla falska leenden
och lögner
Jag har en bra underlagscreme, ska du veta
Den är så skyddande 
så det blöder då jag tar bort den
Men den gör att jag kan leva
den filtrerar åt båda hållen

i detta svarta, falska








Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-02-26 12:55



Bookmark and Share


  Lindan
jag tror jag har en tub av den där underlagskrämen också. Känner igen mig i känslan. Bra skrivet. Gillar speciellt det sista stycket

"Den är så skyddande
så det blöder då jag tar bort den
Men den gör att jag kan leva
den filtrerar åt båda hållen"
2006-03-02

  Charly
Så jävla bra! Så bra fångat! Den griper tag i mig!
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon