Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2006-02-18




Inte riktigt så enkelt


Du kan!
Du ska!
Kom igen!
Kämpa på!
Gaska upp dig!
Upp och hoppa!
Det är bara att…!
Lyfta dig själv i håret!
Det blir bättre i morgon!
Vad är väl det om 100 år!
Det blir nog bättre ska du se!





Fri vers av Osram
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-02-18 11:55



Bookmark and Share


  aftermath
nej, om det vore så enkelt..
en flåshurtig skara upprepar gärna detta mantra!
snyggt fångat.
2006-05-14

  Eduardo
tack.... en spark i arslet denna kväll... när jag latat mig med hemtentan... =P...
2006-02-23

  Niklas Gladh
Klättra mot toppen!
Du kan!!!
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram