Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår 2013 - Senryusvit

 

Vilset vaggar den
min ensliga äggskalsbåt
på mörk ocean


Ett kort ögonblick
lystes horisonten upp
av raketerna


gott nytt år, sa man
automatiskt och klämkäckt
ensamheten dold


bakom smutsfönster
och domkyrkors klockklanger
i nyårsnatten


inte ens Händels
Rejouissance hjälper mot
nedstämdhetens djup


vraket återfinns
i en obestämd framtid
på själens botten

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-01 19:55



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Gillar att du skrev en hel svit av versar i haiku och innehållet berör starkt med sitt konstaterande vemod - Applåd!
2013-02-26

    BetweenTheLines
Den krassa verkligheten,så här dan efter,men man kan ju alltid önska en god fortsättning,som clownen sa innan sminket rök.ur haiku perspektiv gillar jag 2 an främst här
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP