Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2013


Vajer



Vad händer när människor
 
inte orkar med avvikande åsikter

utan bara det dagliga bubblet

obskyra köpsaker och TV-tjatet

på fikarasten?


Jag älskar djup, jag älskar

en brinnande åsikt

ett självvalt utanförskap

som skär likt en lossad vajer

genom alla dessa förkvävande

traditioner som inte är för mig.




Fri vers av Arowana
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-03 11:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
så skönt att inte följa strömmen ut i den trånga ankdammen
2013-02-15

  Virgo Cinnamon
Ja! Exakt mina tankar.

Jag älskar djup och brinnande åsikter.

De får vara så långt ifrån min åsikt som helst bara de uttalas!
2013-01-15

  Tino
Tack för denna genomtänkta text, underbart!
2013-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja, då blir man punk som jag blev.
Då gör man uppror.
Underbar dikt du skrivit!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana