Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det glöms bort, i myllret av livet


Bort(a)

Glömt
är pennans
behagliga
dans över
pappret

 

Försummat
är sinnets
möjlighet
till att
finna ro

 

Tystnad
härskar
där ideer
brukade
finna kraft

 

Glömt
är kamerans
magiska
bevaring
av livet

 

Försummat
är längtan
efter sång
och musikens
berusning

 

Tomhet
härjar där
fantasin
brukade
flöda fritt

 

Dammet
samlas på
fritiden och
jag undrar
när min
egen lycka
glömdes

 

 

 

Bort?




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-16 15:19



Bookmark and Share


  Tino
Verkligen en grym text.
Snyggt komponerad och en
oslagbart slut.
Snyggt!
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket