Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är, är inte.. existerar


Shhh..!

.

 

Hysschad

och ont

förtryckt

 

Är 

 

Själen

 

.

 

Vildsint och

högljutt

bultande

 

Är

 

Hjärtat

 

.

 

Vissnad knopp

satt i kruka

för att gro

 

Är

 

Hoppet

 

.

 

Välansad

och stadigt

stöttad

 

Är

 

Längtan

 

 .

 

Hest och

sprucket

viskande

 

Är

 

Ångesten

 

.

 

Ohejdat och

våldsamt

skrikande

 

Är

 

 

Kärleken

 

!




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra!
2013-01-23

    ej medlem längre
Sant!
2013-01-22

  prinscess VIP
känslosamt
2013-01-22

    ej medlem längre
Oh, så kraftfullt och känslosamt
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket