Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära E...


Acceptans

 

 

Jag hade kunnat acceptera
att inte vara dig fysiskt nära
alltid

 

om jag vetat att jag
finns i dina tankar

 

och i ditt
hjärta

 

ibland




Fri vers av Jessi
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-02-20 20:21



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Du borde alltid finnas i dennes hjärta inte bara ibland..
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi