Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2013


Jag har inte älskat nog



Jag har inte älskat nog 



för

inget i mina himlars stränder

har runnit inåt

till dödens sjö



Inget

i mina fårade kinders floder

har skrapats av mig

som gammal hud    



Inget

luktar likskändning

bland minnena om dig och mig



därför ska jag älska igen.




Fri vers av Arowana
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-01 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana