Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja titta, se och begrunda..


Mirror

Tänk..

 

hur många gånger

under sin livstid

 

har man inte tittat sig

i spegeln

och egentligen

 

undrat

och frågat sig självt...

 

VARFÖR..

när..

om..

vad hände..

 

och hur i HELVETE..

 

eller

 

Hmm nice..

jeaaah..

det gjorde du bra..

 

FAN ! fortsätt så här you handsome

 

visst kan väl livet

spegla sig genom speglen

bara av att du står där en stund

och betraktar dig själv

på djupet av din själ

genom dina ögon

 

och du lär dig

en kunskap

om livet.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-01 19:17



Bookmark and Share


  Maria T
visst är vi skapade
till små mirakel
2013-02-03

  aol
bra uttrycker skaldejaget sin känsla om varandet här,
2013-02-01

    ej medlem längre
Bra skrivet...
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP