Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
baaaahhhh..


Urjävligt

Så trött

 

Så förbannat

 

Urjävla trött

 

Varför ska

 

Jag alltid

 

Varenda

 

Förbannade

 

Gång lyckas

 

Göra fel?




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-17 21:28



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Så kan man känna
Något har hänt som gör dig så..........
2013-02-18

    ej medlem längre
Den här gången gjorde du i alla fall rätt!!!! Skrev av dig!
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket