Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är väl en sorts kärleksförklaring, tror jag, lite osäker dock


Mess salmi1

 

 

Var inte så liten

när du i själva verket är stor

och fyller din plats

och syns och hörs

och märks

och uppmärksammas

 

och tycks om

o älskas.

 

Min vän.




Övriga genrer av Albert
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-02-22 10:12



Bookmark and Share


  MonaLisa
Oerhört viktiga ord! Alla borde ha denna uppmaninen på kylskåpsdörren, och läsa den varje dag! Härligt!
*ler brett*
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert