Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brickorna i det stora omfördelningsspelet äga icke någon talan


Spel med humankapitalet

 

nu ska vi spela ett nytt spel
sa Stockholms stad

 

att människor
inte vill vara brickor

skiter vi i

 

det är ett roligt spel

du får väst
och du får söder
du får norr
och du får trösta

 

alla som inte har råd
att bo kvar

 

efter storrenoveringen

 

som borde ha gjorts för längesen
med inbetalda hyrespengar

 

men det kapitalet
knep vi från bolagen

 

knepigt, va

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-14 20:13



Bookmark and Share


  Nanna X
Monopol i verkligheten...
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP