Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaga den och du förlorar både pust och ansikte... ;-)


Att fånga en höna - Senryusvit

 

 

En höna fångas

lämpligen med lock och frön

ej med suck och stön

 

när väl hon ligger

i din famn kan du lägga

nunan mjukt intill

 

snusa hennes doft

varsamt smeka underdun -

närhets rika lön

 

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-23 11:42



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
underbar!!
2013-03-28

  Monika A Mirsch VIP
det var gott,
allt mjukt och varmt
därunder, där snön ligger på
2013-03-24

    ej medlem längre
Ja men så sant :) Fint!
2013-03-24

  Siggesdotter
Härlig haiku med klokt innehåll!
2013-03-24

  aol
härlig haiu vännen
2013-03-23

  Nanna X
söta jakttips inför påsken!
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP