Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du



Om du älskar mej
hämta inte blommor
utan tvätta dina fötter
när jag säger att dom luktar skit





 

©  Malin Ahlblad 2006




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-02-24 19:09



Bookmark and Share


  Fredric
SKARP!! Gillar denna... Och jag lovar, inga blommor till dig
;-)
2006-02-25

  Ola Rydberg
suverän
humor Malin
2006-02-24

  mb74
så rätt o komisk text hahaha
roande
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon