Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Närvaronova



Tänk att min personlighet

Med sin eldsjungande själ

Och omisskännliga krydda

Har invaderat sitt intryck

I starka kvinnors andar



Rubbat deras självsäkerhet

Sått pirrandets osäkerhet

Som den långsamt

Exploderande stjärna

Och närvaronova jag är.




Fri vers av Arowana
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-24 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana