Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arkivdyk (apr -06)


Äggalek

 


Ge mig blått

grönt, indigorött

karmosingult

lägg den där

livets palett

 

på påskbordet

ave crux…

 

ecce hålet

i harens ägg

 

slurp!

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 11:32



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert (minus slurpet)
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP