Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Största



Hur skulle jag veta

Att du

Var min största kärlek

Hur skulle jag förstå

Att vi

Var livets vändpunkt



Kanske på att allt

Var så stort, så skört

Kanske på att vi

Högg varann i blindo

Med den skiraste fjäder

Av kritik



Kanske på att du

Var så inbjudande

Så tystande av bruset

Att allt annat i stunden

Slutade synas

Då vi sågs



Om jag vetat det

Är frågan om jag gjort

Mindre fel, mer klokhet

Men nej

Då skulle du inte vara

Mitt största lidande.




Fri vers av Arowana
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-02-25 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som lyser av eget ljus.
Underbar, särskilt det där sucket på slutet:
"Men nej
Då skulle du inte vara
Mitt största lidande"
2006-02-25

  Virgo Cinnamon
passiononen...suck....
PASSIONEN ska de va...grr!
2006-02-25

  Virgo Cinnamon
Underbar. Den förmedlar just
den lidelsen och passiononen
som hela du andas.
Och när man älskar såhär,som du,
då kan man inte göra som man ska..
och ska man ens det???
(virrvarr kritik,bur thats me....)
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana