Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De okej

 

Jag kände det nog
Du höll om mej när jag sov
Du får det inte annars nu
Så det må vara hänt




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-02-25 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En igenkännande liten text, bra!
Eventuellt skulle jag själv skriva den liiite annorlunda,
så bara som en ide´/intressant (?)visning:

Jag kände det nog,
att du höll om mej när jag sov.
Det får du inte annars nu,
så det må vara hänt.
2006-02-25

  Ola Rydberg
ah cool sak det här
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon