Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Rigmor Gustafssons låt If You Go Away: "If you go away, as I know you will, You must tell the world to stop turning, Till you return again, if you ever do, For what good is love without loving you?" © Erik Brickman 2006


Om du går



Om du går iväg

som du nu gjort

ta då vägen i oss

med dig överallt.



Om du går iväg

som du nu gjort

lägg vårt avsked

inne i din puls.



Nu när känslan dör

och blir berättelse

gå då iväg

med allt det vi var.



Lägg bort allt vårt

ta det som fanns

skapa glömska

och gör oss inget mer.



Men om du går

gå med starka steg

ur den styrka

som var vi.




Fri vers av Arowana
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-02-25 12:57



Bookmark and Share


    NoMi F
Så vacker de är dessa rader, poesi
önskan, kärlek ja så fin
Tycker mycket om
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana