Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006


Tystnad

Så sitter jag här igen

 

ensam

 

telefonen tyst

tv avslagen

musiken på standby

 

det är bara datorns surr och mina egna tankar

jag hör




Fri vers av Osram
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-02-25 18:12



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Fint skriven ögonblicksbild med stor igenkänningsfaktor!
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram