Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattstim



Vill du komma och titta på mina fiskar?
                       sa han och log generat
Han ville egentligen fråga om jag ville knulla ikväll
Men jag var så rostig
och så ny på marknaden
att jag hade mitt eget akvarium att gå hem till




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-25 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ååå, trots att det starka ordet "knulla" förekom i texten
så tycker jag den är lite "söt" på något vis,
lite småtragisk också.
2006-02-26

  Arowana
Haha! Och jag som själv är en fisk... I'd like to be the only one in your aquarium.
2006-02-25

  Ola Rydberg
Jag fattar poängen
och
den är
suverän !
2006-02-25

  Fredric
ojdå, killar och klarspråk.. fattar inte slutpoängen, att du var så ny på marknaden så att du har ett eget akvarium? långsam!
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon