Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans i främmande land

 

När havet det stormar

och morgonen ryter

då tar vi båten till främmande land

där finns det värme och vinden den smeker

jag ritar hjärtan i stranden sand

 

Dit du går dit går jag

det du ser det ser jag

då du lyssnar vill jag tala

lägga orden i din hand

 

När palmerna vajar

och vågorna brusar

vi gungar sakta i hängmattans korg

harmonin sprider sig i våra inren

solen niger mot jordens kant

 

Dit jag går dit går du

det jag ser det ser du

då jag lyssnar vill du tala

lägga orden i min hand

 

När gryningen kommer

vi öppnar vårt öga

och låter vågen ta oss dit den för

vi lever framåt och njuter av dagen

i nuet vi har vår lycka i hand

 

Dit vi går går vi nu

det vi ser ser vi nu

när vi lyssnar vill vi tala

ge ordet gemensamt band

 

 

 




Fri vers av Cris
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-15 14:00



Bookmark and Share


  den nakna poeten
mycket vackert och väl talat två nyfikna kära
vill veta vill berätta allt känns rätt och två blir
ett i kärlekens tecken tack för att du delar med dej
2013-10-11

  Blåbärskaj
Mycket vackert och rofyllt. Kan riktigt känna samstämmigheten.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris