Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft under vingarna



Hon sträcker ut sina armar för att flyga
Där nere slår havet mot stranden
Hon sluter ögonen, faller hon nu?
Är det det hon vill?
Hon känner på luften,på intet
Hon inandas intet
Det fyller henne med en fullkomlig ro
Jag lever ! skriker hon
och skrattar hysteriskt

just i detta ögonblick
är hon säker att luften där ute, kommer att bära henne

Nu tar hon steget ut

 




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-03-03 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon