Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord ...lite för trött ikväll....


Trettiotvå år


Sug på det !
Du din jävla smala piga!

Jag är trebarnsmorsa och
trettiotvå hela år
ja-ja...och  lite på
så vadå?
Jag har rätt att ha hängbröst
och handtag och handtorka
ja till och med mustorka
ja-ja de e inte sant men de e kul att spetsa till det lite
(men det där tänkte jag bara)

Jävla kärring till att vara snygg och in
modern , i trim


Nej förlåt,de e inte ditt fel
Jag skriker åt min ålder
I själen är jag bara nitton
åh gud vad jag avundas din ungdom !




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-03-03 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon