Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bal

 

jag snubblar fram fyrtakt när du dansar vals

och faller så ofta att

jag överväger att börja krypa

det går långsamt

men hey,

det minskar läkarkostnaderna

 

jag är sidsteppad och

du,

du är i kärlekstagen

med knogar redo för mer

 

du slår mig

du slår mig riktigt hårt

 

och det slår mig att

om jag är cinderella inverterad

är det här fel sida midnatt




Övriga genrer av Elin S
Läst 797 gånger
Publicerad 2006-02-28 21:59



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Detta är riktigt bra gumman! Bara titeln ger illusioner och dina ord är virvlande ombytliga och starkt känsloladdade. Och ja. Jag håller med nedan talare: Slutklämmen är ta mig f-n fantasticum..
2006-03-01

  Jonathan
"och det slår mig att

om jag är cinderella inverterad

är det här fel sida midnatt"

Bra! Jag gillar när jag måste läsa om raderna flera gånger och tänka efter.
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S