Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:a & 2:a maj - limerick


En ung kommunist ifrån Jära
han gillar att hamra och skära
i all och i mycket
och helst i förtrycket
- De mörkblåa reaktionära 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-02 07:47



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
klockren limerick
2013-11-04

  lodjuret/seglare VIP
En välskriven historia att lära av
istället för att vilja blott skära av
den egna historiens mer plumpa försök
att fixa, tejpa och limma det stök
som beklämmer så partiet likt skoskav
2013-09-07

  Ingela Svenson VIP
En riktig första-maj-limerick
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP