Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller...


ett steg till


När motsatserna visar
det ingen vill ha

När längtan efter närheten
blir till fruktan för avstånd

När saknad av beröring
blir till känsla av ensamhet


Då tar vi steget



För alltid




Fri vers av Sören
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-02-28 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören