Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Ali D! Allt gott broder! Dan


Jobbig terrorist

 
 

Ja så kom då det stora ögonblicket
satt där på en jobbintervju lite nervös.

Hur skulle du beskriva dina personliga
egenskaper bäst?


Ja du det var en bra fråga väl värd att
tänka på jag har god social kompetens
livet är som en stor apelsin bara skala
och ta klyfta för klyfta!

HHrrmmm, men dina egenskaper?

Jo jag är som en banan för att få det gotta
måste skalet skalas av först!

Du ska nog söka jobb i någon fruktdisk
Tack för samtalet!

Slut på jobbintervjun!

 



Övriga genrer av DanSan
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-03-01 20:16



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Härligt...."livet är som en stor apelsin"

helt underbart! Tack! /Helene
2006-03-01

  Jack_iX
Var det detta som kallas fruktlösa försök ...
Var det detta som hur du än försökte pressa något ur det så smaka det bara sur citron ?
Kul att använda frukten som liknelse !
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan