Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oopppsss ja jag är nog feminist!

 

Alla dessa kvinnor som är så härliga
där är ej sent till skratt och gråt
visar känslor som får konsekvenser
men ack så skönt njuter av alla dessa
goda kvinnor som berikar mitt liv
upp till strid för dessa härliga tjejer
som bara är så bra och så gott att få
ta del av oopppsss ja jag är nog feminist!

Dan 2006-03-01

 



Övriga genrer av DanSan
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-03-01 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan