Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon

 

 

I dina ögon
ser jag
dem
Hur de dansar
likt vildar
Mentalpatienter
vårdare i vita rockar
jagar
Med sprutor
med piller
vill stilla
vill lugna

I dina ögon
ser jag
dem
Slagen
utkämpas på två grönglittrande oceaner
Pansarbåtar
från inbördeskriget
Atlantångare
och tyska ubåtar
fyllda med ångest
fyllda med hat

I dina ögon
ser jag
dem
Stjärnorna
gnistrar kalla
får mig att frysa
likt uteliggarna
i trappuppgången
en kall dag i mars

I dina ögon
ser jag
allt
Allt utom dig.




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-03-01 22:28



Bookmark and Share


    popoffer
oh, jag trodde verkligen detta skulle vara någon romatisk dikt som det brukar vara när det handlar om ögon. men ack så fel jag hade! otroligt bra skrivet, och slutfrasen sitter perfekt i meningen.

Allt bra med dig? Fortfarande kvar i Luleå eller? när blir vårt lilla tedrickande av? ;)
2006-03-28

  Zara VIP
"I dina ögon
ser jag
allt
Allt utom dig."

smärtar i bröstet....känner hur det piper när jag andas!
Smärta att se någon försvinner....en själ man älskar...en personlighet som försvinner in i sig själv...och dörren är låst...man kan inte ta sig in.

fyra vackra rader helt enkelt! =)

/Z
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart