Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
point of no return


Sucken är så skön, när beslutet är taget


Nu
när jag handlöst kastat mig ut
med risk att falla
slås i bitar
vilar jag mig trygg


i dig




Fri vers av Sören
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-03-02 08:36



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Visst är det kanske "falsk" trygghet att förlora sig i någon annan; men skönare än så blir det ej.
Fint o skönläst i sin korthet.
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören