Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsvammel om naturen

 
 

Att bita sig själv i svansen
är ej så svårt sade räven
men det gör ont

Tagga ner sa igelkotten
där han stod i skogen
och rökte en Marlboro

Yes there it Gås
sade fågelskådaren
när gässen flög över

"Fjäril vingar syns på haga"
ja där satt den stackars fjärilen
utsmetad mot nyputsad ruta


Och alla barnen sjöng!
"Schools out for sabbat"

Dan

 



Övriga genrer av DanSan
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-03-02 11:20



Bookmark and Share


    NoMi F
Så träffande du skriver här
Om olika människor med deras syn på livet
Om naturen, barn och i dag
Allt är olika , beror hur man ser det.
Här kan jag finna det
Fint
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan