Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för min frånvaro


Själens frid

Längesedan ord flöt
i stillsam dimma

Längesedan mening blev
till sällsam himmel

Allt för många timmar har slösats
till stressens beska obehag

Glömt blev egentiden och orken
att finna ro i ordens stiltje

Försummat blev själens rum för
att finna uttryck i bokstäver

Och tidlösheten blev till tidsbrist
när måsten tog över dagarna

Men kanske nu finns tiden och orken
till att försöka återuppta själens

 

Frid




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-13 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket