Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppiggningstrams


Ruggmunk

 

ruggar min munk
skuggar min skunk
är det min lunk
som finns i en trunk

foten gick fel
skevig och stel
från mitten till hel
skitjobbig del

ruggig som få
går jag på tå
kan knappast stå
fast jag är få

ont gör det - visst
ock' i min vrist
dansa en twist
kan jag ej - trist

tag så min skrift
liksom ett gift
Musan på vift
och skalden på drift...

 




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-13 22:41



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Väldigt munter sak denna! "Fast jag är få", är i mitt tycke i princip oslagbart. Man torde ha en gediget humoristisk själ för att åstadkomma något liknande.

Naturligtvis lyfter jag min hatt!
2013-06-16

  Quasimodo
Tack för en svängig tur i livet som det kan hampa sig!
2013-06-14

  Monika A Mirsch VIP
detta gift dricker jag i stora klunkar - tack för denna medicin!
2013-06-14

  erkki
Helt enkelt skoj! Det opretentiösa lyser med sin närvaro. Avspänt behagligt och småtrevligt! Om foten inte värker förstås.
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP