Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skaffat ett eget liv


På egen hand har jag bestämt
tagit ett beslut
att leva mitt liv

det jag valt
att må bra av
njuta av
leva i

Alldeles på egen hand
utan hjälp
ska jag existera


bredvid dig




Fri vers av Sören
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-02 15:37



Bookmark and Share


    Annette E
Individuell samexistens! Fint.
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören