Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här är det Rebekah




längtan och lust

 

Det jag skriver är inte sant
Det har aldrig hänt
Bara här
 - HÄR !
inne i mej
Där har jag trånat och längtat
Där har jag älskat och kommit
Där har jag exploderat
i den lust som han fyllt mej med.
Allt det andra är bara drömmar,
terapi
och en längtan efter mer




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-03-02 21:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja tack och lov
utan inre världar skulle
livet vara bra mycket fattigare
2006-03-02

    ej medlem längre
*ler* Jooodå, jag förstår, jag förstår....
Det händer rätt mycket inuti mig också, i tanken, ibland...
2006-03-02

  Arowana
Pernilla säger: YES YES!!
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon