Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck fuck fuck fuck.. måste hitta ett jobb..


Tränas

Kropp som tuktas
till uthållighet
ett sinne vars
gränser tänjs
av stress

Vardagen är en
charad av
god min när
verkligheten
kantas av panik

Ekonomin
hänger på en
tråd kantad
av en deadline
till nästa månad

Försöker lösa
allt och hitta
sysselsättning
men när telefonen
förblir tyst

Så får
träningen
ta plats för att
förhindra paniken
från att ta över




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-28 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En alltför välbekant verklighet för många. Väl fångat
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket