Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ReSa

 

Kan man vara ensam i Stockholm

när man är mitt i pulsens nav

eller är man bara en ensam båt

som inte hittar vind till sitt hav

 

och den som vandrar över vilda ängar

som har tystnaden kompakt runt allt

skulle den människan vilja ljuset

eller vore det bara vitt och kallt

 

vart andetag har sin levnad

runt om hela jordens rund

och det är det som gör att jag häpnar

lämnar mig en smula stum

 

vartenda lilla hörn av världen

bär ett liv i sin kokong

å så jag önskar

att jag finge leva alla dom!

 

berest i sinne och hjärta,

all sorg all glädje all smärta

hejdar mig nej, jag finns ju här

och gläds åt livet som bär.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-02 21:29



Bookmark and Share


  aol
verkligen vänen så väl och vackert skaldat,
2013-07-03

    ej medlem längre
Ja, man hittar sig själv ibland alla andra...
2013-07-03

    Max Poisé
Vackra ord och väsentlig frågeställning!
2013-07-03

    ej medlem längre
Levande liv!
2013-07-03

  Anoo Niskanen VIP
Det finns mycket tanke bakom dina rader och dikten har en helt fantastisk energi och rytm.
2013-07-03

    ej medlem längre
fina du! så väl och vackert
skrivet..
2013-07-02

  Christine Sabel
Helt underbar rytm i denna! Jag sparar, tack!

2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP