Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har just lärt mej att denna inte får kallas limerick...men låter den va här ändå som en liten rimklick...=)


Surfing U B




En tant vid namn Milla
som bodde ut i Tomelilla
Fick i höften illa,
av att alla dagar bara sitta stilla
Köpte sej en egen dator
surfade till Ulan Bator




 

©  Malin Ahlblad




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-05 16:12



Bookmark and Share


  Svante
Ha ha... Den var kul :)

Det skulle kanske kunna kallas för en "rimelick"?

Rubriken och dess oväntade koppling till Ulan Bator var bra också.
2006-03-10

  Arowana
Hehe, den var kul. Men varför just Ulan Bator?
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon