Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
s and you know it.


stjärnspel.

 

stjärnspel
lämna mig inte
fortsätt att följa mina spår

stjärnspel
förlora mig inte
inuti lämnar du eviga sår

du vet inte inte om vad du gav
visst fanns det regn
men allt jag minns är ditt hav

stjärnspel jag gick vilse
i allt som var du

stjärnspel
allt du var
saknar jag så nu




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 4857 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-05 00:34



Bookmark and Share


    Bror
underbart bra. vackra ord i vacker rytm.
2006-04-02

  Mats L.
Vackert
2006-03-06

  Semir
Stjärnor 'r vackra men mystiska och det skriver du bra .. iaf för mig.
2006-03-05

  Lilla trollet
Säger bara två ord.. Mycket vackert!!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP