Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör gott i hjärta att skriva om kärlek ( fotot är taget av fotograf : Marina Wilhelmsson i Malmö)


En bråkdels av en sekund

Snälla!

 

be mig bara stanna

en bråkdels av en sekund

det kan göra en skillnad

och betyda allt.

 

Jag ser ju!

 

du är vilsen tveksam rädd

och i paniktillstånd

så låt mig få utnyttja stunden

på ett gott sätt.

 

Vill bara nudda vid dig

 

just bara så att jag kan

skapa en känsla hos dig

ett begär, ett skydd

och en trygghet.

 

O du min sköna

 

önskar att känslan gör

att du vill dela natten med mig

och jag skall tämja dig åtrå dig

skämma bort dig, vara ditt

 

Låt oss älska..

 

Ge mig bara en

bråkdels av en sekund

 

för att dela kärlek resten av livet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lasseman VIP
Läst 774 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-02 23:03



Bookmark and Share


    Snölejon
Du låter precis som min ängelkontakt från himlen!

Ditt hjärta är för kärleksfullt för många här att ta in, vet det. Håll dig undan från dem imellanåt så de inte sänker din energi. Du är en människa också. Fastna inte utanför dig själv. <3
2013-11-03

  Jack_iX
Som så alltid vackra ord du snider!
Dessa så längtansfullt smäckra!
2013-08-03

    ej medlem längre
Vackert!
2013-08-03

    ej medlem längre
Vackra ord som berör.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP