Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lita tankar bara. ( bild Marina Wilhelmsson Malmö)


Hold tight

Vill så gärna

kramas

hålla om

och hålla kvar...

 

Men

 

tider och erfarenheter

hindrar

 

Igen

 

rädd

för att våga




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-04 15:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja tidigare erfarenheter tenderar att sitta i alltför hårt många gånger och smärtan i livet kan kännas för stark ibland för att alltid våga.
Men kanske är det den Andre personen som Just Då skall visa att den bryr sig om Dig och våga hålla Dig kvar hos sig?
2013-11-05

    ej medlem längre
Men samtidigt om man inte vågar kan man inte vinna... Så våga satsa...
2013-08-04

  Schackpoeten VIP
Bra, det handlar om att våga fråga
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP