Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker på hur folk ibland behandlar varandra


Bemötande

Du skall behandla andra

som du själv vill bli bemött..

 

Men!

 

om jag skulle behandla andra

som jag har blivit bemött

 

 

skulle jag absolut

inte vara mig själv..




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 795 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-04 15:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd.
2013-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Du skall inte behandla andra som andra behandlar dig, du skall handla som du skulle ha velat att andra handlade, om de blott voro sig själva.
2013-08-11

  Siggesdotter
Bra skriftat där och väl tänkt! Ditt hjärta är gott - fortsätt sprida ljus :-)
2013-08-04

    ej medlem längre
ja ibland kan man undra hur folk är funtade....
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP