Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogs frestelse

Vi träffades över en fika

i gräset

du var ledsen

för att ha blivit lämnad för någon ann.

 

Du bjöd hem på ett glas rött

i din soffa

du var glad

för att på mig lägga an.

 

Du talade om anledning

och jag förstod direkt

 

att detta är för tidigt efter..

Bara för att vara en tröst i natten

åt dina snedsteg att förglömma

där du nu höll på att begå ett till.

 

om inte jag hållit på mig

utan fallit för en

älskogs frestelse

 

och utnyttjat

eller utnyttjats..

 

du leker, men är samtidigt vilsen

 

det kan göra ont med sprucket hjärta

 

vilket du inte har

men det kan göra ondare

i själen, som du har

 

att såra någon annans hjärta




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-06 22:40



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Så vacker och vemodig
2013-09-03

    ej medlem längre
vemodigt vackert!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP