Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara kolla bilden som jag själv fotat kl 0437


Själens boning

Ja detta är min själs boning

med vackraste himmel..

bördigaste jord

finaste grannar

djurens paradis

änglars resmål

ja här möter moder natur

himmelens härlighet och

kärleken är ett faktum...

här är vi alla ett..

med alltet,.

universum sjunger vaggvisor

för mänskligheten..

så vi kan älska och älskas av ren kärlek...

 

LEV.......

 

pussar och kramar.. Lasseman




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-16 22:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och varmt ;)
2013-10-30

  Maria T
poesi fyllt av drömmar
och vackraste vaggvisan.
Underbar bild
2013-09-21

  aol
en nderbar dikt till själens ära,
2013-08-28

  Michaela Dutius
gillas...sannerligen..."Universum sjunger vaggvisor för mänskligheten" hisnande ord
2013-08-18

    ej medlem längre
Så fin...
2013-08-17

    ej medlem längre
Poesi som berör.
2013-08-16

    ej medlem längre
Vilken fin text och en underbart vacker och magisk bild!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP